KVK Kanununa Uygun PDKS Sistemi
Kişisel Veri Koruma Kanununa uygun parmak izi okuma ve tanıma metodumuz
Bu yeni metotta cihazın hafızasında kalıcı olarak hiçbir şekilde biyometrik yahut kişiye ait herhangi özel bir veri tutulmaz.
1-Biyometrik verinin kaydedilmesi
Yine yönetici yetkisine sahip ilgili cihazın menüsüne erişip personellerin parmak izlerini 3 kere cihaza dokundurarak biyometrik parmak izi verilerini geçici bellek olan temporary de bekletilmesini sağlarlar. Hemen arkasından kişinin kendi üzerinde taşıyacağı 1K Mifare tipi personel kartını cihaza yaklaştırılır. Geçici bellekte tutulan biyometrik parmak izi verisi karta kopyalanıp geçici bellekten silinir. Böylelikle cihazda kalıcı olarak hiçbir şekilde veri tutulmaz.
2-Biyometrik verinin kullanılması
Kullanıcı kendi biometrik verisinin bulunduğu kartı cihaza okutup hemen arkasından parmağını okutur. Cihaz parmak izini ve karttaki biyometrik datayı okur aynı ise geçiş verir aynı değilse red vererek kullanıcıyı uyarır.
Demo Talepleriniz için Lütfen bizimle iletişime geçiniz..
Daha fazla bilgi için: https://www.nesilteknoloji.com/